Tjänster

Nöjespartner har i över 20 år arbetat för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för både besökare, artister och företag. Detta gör vi genom ett omfattande nätverk inom marknadsföring, försäljning och samarbeten så att arrangemangen blir välbesökta. Vi vet också hur man skapar en riktigt bra upplevelse för ett jubileum, invigningar och företagsfester där underhållning och mat ofta går hand i hand.

Några av landets största butikskedjor har återkommande gett oss förtroendet att arbeta med invigningar och event, vilket vi är stolta över.

Vi gillar att arbeta med goda tidsmarginaler, ett väl genomfört arrangemang kräver god planering och framförhållning. Det projekt som nu ligger längst bort på tidsaxeln ska genomföras våren 2020!

Titta på aktuella erbjudanden eller tidigare uppdrag för att se vad vi jobbat med.

Marknadsföring

Nöjespartner jobbar med försäljningsfrämjande insatser vad det gäller marknadsföring.
B2B: Vi sitter på marknadens största register över bussbolag, reseoperatörer samt gruppbokare. Detta är kanaler som, i möjligaste mån, bör vara med från start för ett så bra resultat som möjligt.
B2C: Vi kan nå ut genom landsortskampanjer på olika sätt. Vi jobbar med en rad föreningar och många tidningar i landet.

Projektledning

Vi jobbar med projektledning och som stödfunktion till större uppdrag. Det kan vara kommuner som firar jämna 100 år till butiker som ska ställa till med invigningar och festsammanhang. Detta gör vi ofta och när vi dessutom samarbetar med eventkollegor så är de alltid välmeriterade.